Over ons

Als voorzitter wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Tony Steevens en ben vanaf de derde editie actief voor Stichting Outdoor Geldrop. Ik vind het leuk om met bestuurders en vrijwilligers er hard aan te werken om een mooi concours neer te zetten.

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer en via deze weg heb ik ook diverse contacten gelegd die onze stichting een warm hart toe dragen. Ik help het bestuur op alle mogelijk manieren van koffiejuffrouw tot gastheer van onze sponsoren. Voor mij persoonlijk is het ieder jaar weer een uitdaging om samen Outdoor Geldrop uit te bouwen. Het is maanden hard werken maar ook ontzettend dankbaar als iedereen je inzet en het concours waardeert. Met Outdoor Geldrop richten we ons op topsport maar houden we ook rekening met amateur ruiters die deel kunnen nemen aan onze wedstrijd en betrekken we de klanten van RSC Manege Meulendijks bij dit topevenement.

Wij als bestuur zijn verheugd u te melden dat in juni de 8ste editie plaats zal vinden van Outdoor Geldrop. Wij hebben er in de afgelopen jaren hard aan gewerkt om onze wedstrijd een eigen identiteit te geven en hier is veel tijd en geld in gaan zitten. Mede gezien de economische situatie is het dan ook niet vanzelf sprekend dat Outdoor Geldrop ieder jaar georganiseerd kan worden. Wij kunnen onze sponsoren en vrijwilligers dan ook niet genoeg bedanken voor hun trouwe steun ieder jaar, zonder hen zou er geen concours plaats kunnen vinden.

Wij rekenen daarom dit jaar weer op jullie ruiters, toeschouwers en sponsoren! Laten we allemaal hopen op mooi weer.
Graag tot ziens!

Phone: 06-12708022
Stichting Outdoor Geldrop, t.a.v Mathie van Heeswijck
Beukelaar 23, 5664 XA Geldrop
Outdoor Geldrop 2020 en Coronavirus Covid-19

Beste sponsor, vriend en relatie van Outdoor Geldrop,

Als bestuur van Outdoor Geldrop hebben we in goed overleg besloten om de komende editie niet te laten doorgaan. Het evenement stond gepland voor 26-28 juni en 1 tot 5 juli. Gezien de huidige maatregelen die de overheid heeft uitgedragen tot 1 juni en de onzekerheid omtrent eventuele opheffing of versoepeling hiervan vinden wij het als bestuur niet verantwoord om financiële of andere verplichtingen aan te gaan.

Wij als bestuur betreuren dat de komende editie niet kan doorgaan, voorop staat het welzijn van éénieder. Het bestuur en onze vrijwilligers kijken er naar uit om een volgende editie samen op sportieve wijze met elkaar te vieren.

Met vriendelijke groet, Bestuur Outdoor Geldrop